Farma Vysoká

Farma slouží jako hotel s jízdárnou a restaurací kousek od Liberce. Svou unikátní polohou je právem nazývána „Nebeskou pastvinou“ s výhledem na tři různá pohoří – Ještědské, Jizerské a Lužické. Nejen pro koňáky je zde k dispozici hotel, restaurace, možnost ustájení koní, jezdecká škola pro dospělé i děti, individuální vyjížďky na koních do volné přírody. Součástí je wellness centrum, kde můžete vyzkoušet účinky finské sauny, nebo se nechat hýčkat masážními tryskami ve vířivé vaně až pro 6 osob. Nabízíme také masáže.

Hotel nabízí pohodlné ubytování ve 23 pokojích s kapacitou 65 osob. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením, TV/SAT, Wi-Fi. K dispozici je školicí místnost s kapacitou 50 míst. Domácí mazlíček může být ubytován také.

Dvoupatrová restaurace s výhledem na jízdárnu nabízí mnoho druhů jídel z české i zahraniční kuchyně. Nabízíme tematické víkendy se stylovou hudbou až do noci – jehněčí hody, rybí hody, zvěřinový víkend, country večery. Pro firemní večírky, oslavy narozenin či třídní srazy máme k dispozici prostory horní restaurace pro uzavřenou společnost o kapacitě 65 lidí s kompletní obsluhou, pestrým jídelníčkem, prostorem pro kapelu, barem a salónkem.