TEPfactor (Adventure park)

Adrenalinový park TEPfactor na Slapech nabízí akční zábavu na souši, na vodě i ve vzduchu. Netradiční ubytování v plážových bungalovech ve stylu Bora Bora.

HRA BOYARD: jedná se o jedinečnou týmovou zábavu, která nemá konkurence. Zažijete dobrodružství, tajemno, zdolávání překážek a luštění šifer. Čeká Vás 25 zajímavých úkolů, kde v týmu až pěti osob zdoláváte pestrou variaci překážek zaměřených na fyzičku, logiku, šikovnost a trpělivost. Prověříme Vaší vytrvalost, souhru v týmu, odvahu, odhodlání a zápal pro hru. V TEPfactoru platí doslova: jeden za všechny, všichni za jednoho.

FLEXI FUN: na indoorovém překážkovém polygonu bude vaším cílem projet co nejvíce branek v časovém limitu. Svezete se na unikátních motokárách Spider cars, které v Čechách najdete jen v TEPfactoru.
Součástí adrenalinového balíčku je střelnice a flexibilní zábavné úkoly, které nelze splnit jinak než v týmu.

WATTER CUP: akční zábava na vodě. Dvě družstva na dvou speciálně upravených plavidlech s vodními děly bojují proti sobě. V několika soutěžních kolech se ukáže, který tým má větší kuráž a lepší strategii.

PŮJČOVNA: u nás si také můžete zapůjčit motorové čluny, cyklistická kola, terénní koloběžky a vyrazit na výlet na Slapy.

TEPfactor je vhodný pro školní i rodinné výlety, firemní akce a teambuilding nebo jen pokud se chcete pobavit s přáteli.